Waarom bootcampen?

Bootcamp is de laatste jaren uitgegroeid tot een populaire manier van sporten.
Toch is het niet voor iedereen duidelijk wat de training nu precies inhoudt.

In deze blog krijg je hoop ik een beter beeld van wat Bootcamp bij mij inhoudt en overtuig ik je eens een keer mee te doen.

Bootcamp is een groepstraining die altijd in de buitenlucht wordt gehouden. Het doel van mijn trainingen is het verbeteren van je conditie en het versterken van je kracht. Tijdens mijn bootcamplessen wordt er veel gebruik gemaakt van sandbags, tubs, battle ropes en obstakels die in de omgeving aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld stoepranden, hekken, bankjes, zandbakken en trappen.
Conditionele oefeningen worden afgewisseld met krachttrainingen, zodat alle spiergroepen aan bod komen.

Effect van bootcamp op je lichaam
Bootcamp is dé manier om effectief te werken aan je fitheid. Het resultaat van deze trainingen is een betere conditie, een strakker lichaam, betere houding en meer kracht. Nog een bijkomend voordeel van bootcamp is dat je lekker buiten bent en tegelijkertijd vitamine D binnenkrijgt. Het is goed voor lichaam en geest.

Voor wie is bootcamp geschikt?
Bootcamp is echt voor iedereen geschikt. Ik geef bij iedere work-out opties om de oefening zwaarder of lichter te maken, waardoor de training voor iedereen mogelijk wordt.

Meedoen?
Iedere zaterdagochtend verzamelen we in Eindhoven bij de Karpendonkse Plas. We beginnen om 9.00 uur en stoppen om 10.00 uur. Na de training komen we nog even bij elkaar voor een praatje met thee en fruit.
Een proefles is gratis. Wil je graag meedoen stuur dan een bericht via het contactformulier of bel mij op nummer 06-17318356.

Groetjes
Ron Duiker

  • Afspraak

    Wil je een afspraak maken ?

    Dan kan dat gemakkelijk via de website of bel 06 17318356.

    Maak een afspraak
  • Get Moving !